Tietoa yrityksestä - Siivouspalvelut - Mitoitus- ja konsultointipalvelut - Korkean paikan työt - Mercedes -imurit - Henkilökunta - Yhteystiedot - Termistöä - Asiakastyytyväisyyskysely
Siivouskohteisiimme kuuluu asuintaloja, kouluja, päiväkoteja, toimistoja, palvelutaloja ja kuita julkisia ja yksityisiä rakennuksia. Suoritamme kaikki työt luottamuksella joustavana sopimussiivouksena - sopimus tehdään aina kirjallisena. Takaamme kilpailukykyisen hinnan ja ammattimaisen, kehityksen kärjessä kulkevan siivouspalvelun.

Ensisijainen tavoitteemme on pitkäaikainen asiakassuhde, joka voidaan saavuttaa vain laadukkaalla työn jäljellä.

Asiakaskunnassamme on asiakkaita laidasta laitaan: yksineläjiä, pariskuntia, lapsiperheitä, taloyhtiöitä, PK-yrityksiä ja kuntia. Lemmikit eivät ole esteenämme. Vakituisille asiakkaillemme teemme tarvittaessa myös pieniä kiinteistön korjaus- ja huoltotöitä, kuten lamppujen vaihtoa ja hajulukkojen puhdistusta.

Kohteiden erityisvaatimuksiin perehdytään ennen siivousta ja siivouksen jälkeen työn laatua tarkkaillaan mm. satunnaisilla laatukierroksilla ja palautteen perusteella. Siivoustyö tehdään omilla puhdistusvälineillämme ja -aineillamme, jotka ovat tarkkaan valittuja sopimaan kohteesi materiaaleille.

Siivouksen ajankohdan voimme sovittaa aikatauluusi sopivaksi, esimerkiksi koulusiivoukset pyrimme tekemään koulupäivän jälkeen opetusta häiritsemättä.


Mitä siivoamme kohteessasi?

Erikoistilat
- Märkä- ja saniteettitilat, liikuntatilat
- Tilat remontin jälkeen
- Hissit
- Räystäskourut

Lattiat ja portaat
- Puhdistetaan sovitusti likaisuusasteen mukaisella pyyhintämenetelmällä
- Tarvittaessa myös vahanpoisto ja uudelleenvahaus

Seinät, kaiteet ja ovet
- Vesiliukoisten tahrojen poisto
- Märkäpyyhintä ja pesu

Ikkunat
- Myös köysitekniikalla tai nostimella

Pöydät ja tasot
- Tahrojen ja pölyjen poisto vapailta tasopinnoilta

Matot, tekstiilit ja huonekalut
- Imurointi ja pesu, myös painehuuhtelumenetelmällä

Kulutustuotteet
- Roska- ja keräysastioiden tyhjennys
- Sopimuksen mukaan paperi- ja hygieniatuotteiden täydennykset

Suunnittelu
- Esim. mitoitus ja työsuunnittelu ATOP-ohjelmalla sekä jätehuolto- ja kierrätysohjelmat

Sopimukseen voidaan sisällyttää myös muita asioita toiveenne mukaan.Case
Sipoonlahden koulu
Sipoonlahden koulu on Söderkullassa sijaitseva 3-9 vuosiluokkien yhteiskoulu, joka on ollut siivouskohteenamme valmistumisestaan lähtien vuonna 2009.

Kohteeseen olemme tehneet mm. suunnitelman toimivien jäteastioiden sekä paperi- ja pyyhetelineiden hankinnasta ja sijoittelusta.

Koulu siivotaan päivittäin: luokka-, sosiaali- ja WC-tilat, aulat, käytävät, ruokala sekä liikuntasali. Käytössä on monipuoliset käsi- ja konesiivousmenetelmät.

Oman haasteensa siivoustyölle asettavat suuret lasiset seinäpinnat ja niiden pölyä keräävät ulkonemat, jotka puhdistetaan köysitekniikalla.

info(at)spsiivous.fi - Rekisteriseloste - © Pääkaupunkiseudun SP-Siivous Oy 2018