Palvelumme

Siivouspalvelut

Siivouskohteisiimme kuuluu asuintaloja, kouluja, päiväkoteja, toimistoja, palvelutaloja ja muita julkisia ja yksityisiä rakennuksia. Suoritamme kaikki työt joustavasti ja luottamuksella. Sopimussiivouksien lisäksi teemme myös kertaluontoisia siivouksia. Takaamme kilpailukykyisen hinta-/laatusuhteen ja ammattimaisen, asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioivan siivouspalvelun.

  Ensisijainen tavoitteemme on pitkäaikainen asiakassuhde, joka voidaan saavuttaa vain laadukkaalla työn jäljellä.

  Asiakaskunnassamme on asiakkaita laidasta laitaan: yksineläjiä, pariskuntia, lapsiperheitä, taloyhtiöitä, pk-yrityksiä ja kuntia. Lemmikit eivät ole este henkilökunnallemme. Vakituisille asiakkaille teemme tarvittaessa myös pieniä kiinteistön korjaus- ja huoltotöitä, kuten lamppujen vaihtoa ja hajulukkojen puhdistusta. Kysy rohkeasti!

  Kotisiivous

  Oma koti on tärkeä ja rakas kumppani, jonka turva ja viihtyvyys ohjaavat elämämme suuntaa. Vastasiivottuna oman kodin raikkaus ja kiilto ovat paras mahdollinen tervetulotoivotus päiväisten aherrusten jälkeen. Jätä kotisi siivoaminen meidän harteillemme, ja keskity nauttimaan puhtauden tuomasta rauhasta.

  Lue lisää

  Asunnon puhtauden lähtötaso huomioiden suoritamme ennen säännöllisen siivouksen alkamista tavallista perusteellisemman siivouksen, jonka tarkoituksena on mahdollistaa vaaditun puhtaustason ylläpitäminen sovitussa työajassa.

   

  Asetamme 1-2 siivoojaa päävastuullisiksi huolehtimaan kotinne puhdistamisesta. Lisäksi perehdytämme 1-3 sijaistavaa siivoojaa. Kun henkilökuntamme vaihtuvuus on vähäistä, asunnossanne työskentelevät aina tutut ja luotettavat siivoojat.

   

  Kotisiivouksessa tehtävät työt sovitaan aina asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Yleisimmin valikoitujen tehtävien mukaisesti pyyhimme pölyt pöydiltä, ikkunalaudoilta, hyllyiltä ja muilta vastaavilta tasopinnoilta. Samalla pyyhimme pois vesiliukoiset tahrat seiniltä, valokatkaisijoilta sekä muilta kosketuspinnoilta. Imuroimme lattiapinnat sekä matot, ja lopuksi kosteapyyhimme lattiat. Keittiöissä ja kylpyhuoneissa harjaamme huolellisesti vesihanat, pesualtaat sekä muut helposti tahrautuvat paikat kosteutta kestäviltä pinnoilta. Siirrämme kalusteet ja irtotavarat pois tieltämme, mikäli mahdollista, ja palautamme ne paikoilleen, kun siivoustyö on tehty. Huolehdimme myös jätteistänne sovitulla tavalla.

   

  Tavanomaisesti kotisiivousasiakkaamme tilaavat siivouksen kaksi kertaa kuukaudessa, mutta yksilöimme siivoustaajuuden vastaamaan asiakkaan tarpeita.

   

  Kotisiivouspalvelumme sisältää tehdyn työn lisäksi käyttämämme puhdistusvälineet ja -koneet, tavanomaiset puhdistus- ja suoja-aineet sekä matkat.

   

  Asiakkaan toiveesta suoritamme tehostetun kotisiivouksen veteensuodattavilla Pro Aqua-imureillamme. Lue lisää Pro Aqua-imureistamme kohdasta Pölynpoisto ja https://pro-aqua.fi/.

  Kiinteistösiivous

   

  Vaikka koti onkin ihmiselämän tärkein pyhättö, myös sen välitön lähiympäristö on olennainen osa sen viihtyvyyttä. Asianmukaisesti puhdistettu portaikko luo eleganttia ja edustavaa vaikutelmaa jo kynnysmatolta saakka. Kiinteistö on aina merkittävä investointi, jonka kunnosta huolehtiminen on kauaskantoisesti järkevä ratkaisu.

  Lue lisää

  Tilojen puhtauden lähtötasosta riippuen suoritamme ennen sopimussiivouksen alkamista aloitussiivouksen, jonka tarkoituksena on raikastaa tilojen yleisilme ja helpottaa vaaditun puhtaustason ylläpitämistä. Suosittelemme erityisesti porraskäytävien peruspesuja sekä ikkunanpesuja, mikäli niitä ei ole aiemmin suoritettu ajantasaisesti.

   

  Asetamme 1-2 siivoojaa päävastuullisiksi huolehtimaan tilojenne puhdistamisesta. Lisäksi perehdytämme 1-3 sijaistavaa siivoojaa. Kun henkilökuntamme vaihtuvuus on vähäistä, tiloissanne työskentelevät aina tutut ja luotettavat siivoojat.

   

  Ylläpitosiivouksen yhteydessä puhdistamme rappukäytävistä lattiat, matot, kosketuspinnat ja ovilasit sekä pyyhimme seiniltä vesiliukoiset tahrat ulottuvuuskorkeudelta. Siivoamme myös muut yleiset tilanne, kuten kellarikäytävät, saunat, WC-tilat, kuivaushuoneet, pesutuvat ja kuntosalit. Saunat ja muut kosteita menetelmiä kestävät ja korkeaa hygieniaa vaativat pinnat harjaamme huolellisesti tarpeen mukaan. Huolehdimme myös jätteistänne sovitulla tavalla. Edellä kuvatut työt ovat esimerkkityöohjeestamme, joka on räätälöitävissä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi.

   

  Tavanomaisesti asiakkaamme tilaavat kiinteistösiivouksen 1-3 kertaa viikossa, mutta yksilöimme siivoustaajuuden vastaamaan asiakkaan tarpeita. Toivomme saavamme käyttöömme vesipisteellä varustetun siivouskomeron tarvikkeidemme säilytystä ja siivouksen valmistelua varten. Asiakkaan pyynnöstä tuomme lisäveloituksesta roskasäkit, WC- ja käsipyyhepaperit, saippuat sekä muut tarvittavat kulutustuotteet.

   

  Kiinteistösiivouspalvelumme hinta määräytyy tarjouksen perusteella kohdekohtaisesti räätälöitynä.

  Ikkunoiden pesu

  Kirkkaana hohtavat ikkunat luovat raikkaan ja pirteän vaikutelman tilassa kuin tilassa. Ikkunanpesun laiminlyönti aiheuttaa vaikeasti poistettavia pinttymiä ja rapistuvia ikkunanpokia, joten niiden huolellinen ja ajantasainen puhdistaminen on tärkeää viihtyvyyden lisäksi kiinteistön arvon ylläpitämisen kannalta.

  Lue lisää

  Puhdistamme pesun yhteydessä lasipintojen lisäksi myös sälekaihtimet, ikkunanpokat, ikkunalaudat, ikkuna-aukon sivut sekä kehyslistat. Puhdistamme luonnollisesti myös kaikki työn yhteydessä seinille sekä lattioille päätyneet roskat ja tahrat. Lisäämme pesuaineen paineruiskupulloilla välttääksemme tarpeetonta vedenkäyttöä. Näin säästämme ympäristöä ja vähennämme riskejä vesivahinkojen syntymisestä.

   

  Ikkunoiden pesuun tarvitsemamme työvälineet tuomme itse, mutta toivomme lupaa käyttää asiakkaan porrasjakkaraa ja imuria tarvittaessa. Työn tehostamiseksi toivomme asiakkaan siirtävän etukäteen ikkunanpesua haittaavat kalusteet ja tavarat pois tieltä, mikäli mahdollista, mutta huolehdimme niistä itse asiakkaan niin toivoessa. Ilmoitattehan etukäteen, mikäli toivotte raskaan tai työkaluja vaativan kalustuksen siirtämistä, jotta osaamme varautua etukäteen asianmukaisella tavalla. Muistakaa myös ilmoittaa, mikäli ikkunoiden avaaminen vaatii erityisiä työkaluja, tai jos niiden avaaminen on aikaisemmin osoittautunut ongelmalliseksi.

   

  Ikkunanpesupalvelumme hinta on alkaen 50,00 €/henkilötyötunti (sis. alv 24 %). Hintamme sisältää tehdyn työn lisäksi käyttämämme ikkunanpesuvälineet, ikkunanpesuaineen ja matkat.

  Pölynpoisto

   

  Ajan saatossa kaikkiin tiloihin kertyy merkittävästi pölyä sellaisiin paikkoihin, joiden siivoaminen ei onnistu tavallisin työskentelymenetelmin normaalin ylläpitosiivouksen yhteydessä. Erityisesti avoputkistojen päälliset, muut korkeat tasopinnat sekä lämpöpattereiden sisustat ja taustat voivat kerätä merkittäviä määriä huoneilman laatua heikentävää pölyä aiheuttaen haittaa erityisesti astmaattisille ja allergisille ihmisille. Myös tilojen yleisen puhtauden ylläpitämiseksi on suositeltavaa suorittaa tavallista tehokkaampi pölynpoisto tarvittaessa.

   

  Lue lisää

  Käytämme työssämme nykyaikaisia veteen suodattavia Pro Aqua-imureita, joiden avulla saamme pölyt luotettavasti liikkeelle ahtaistakin raoista. Laitteemme suodattavat työn ohessa tilojen hengitysilmaa sekä vähentävät sekajätteen määrää siivouksen yhteydessä pölypussittomalla toiminnallaan. Lisätietoja Pro Aqua-laitteista löydät osoitteesta https://pro-aqua.fi/.

   

  Pölynpoistopalvelumme hinta on 50,00 €/henkilötyötunti (sis. alv 24 %). Hintamme sisältää tehdyn työn lisäksi kaikki käyttämämme siivousvälineet sekä matkat.

  Muutto- ja remonttisiivous

   

  Muutto- ja remonttisiivoukset suoritamme siivottavien tilojen vaatimalla tavalla asiakkaan mahdolliset erityistoiveet huomioiden. Tyypillisesti siivoukset sisältävät seinien, väliovien, kaappien, laatikoiden ja lattioiden puhdistuksen sekä saniteettitilojen pesun.

  Otsonointi

  Otsonointi on tehokas keino poistaa epämiellyttäviä, pinttyneitä hajuja, joita muilla siivousmenetelmillä ei saa poistettua. Käsittelystä ei jää minkäänlaisia haitallisia kemikaalijäämiä, sillä otsoni sisältää ainoastaan happea. Työtä tehtäessä otsoni on kuitenkin hengitettäessä haitallinen yhdiste, joten puhdistettavia tiloja ei voida käyttää otsonoinnin aikana. Otsonointi suoritetaan koneellisesti, ja se kestää tyypillisesti noin 1-4 vuorokautta.

  Otsonointipalvelumme hinta on 120 €/vuorokausi (sis. alv 24 %).

  Toimistosiivous

  Työtilat ovat parhaimmillaan inspiroivaa ja toimintaa tehostavaa aluetta, jotka ovat mukana luomassa organisaationsa imagoa etenkin asiakastapaamistilanteissa. Puhdas ympäristö tukee työn tehokkuutta ja luo hyvän ensivaikutelman viihtyisällä ryhdikkyydellään.

  Lue lisää

  Tilojen puhtauden lähtötasosta riippuen suoritamme ennen sopimussiivouksen alkamista tavanomaista perusteellisemman siivouksen, jonka tarkoituksena on parantaa tilojen käyttömukavuutta ja mahdollistaa sovitun puhtaustason ylläpitäminen. Suosittelemme erityisesti toimistotilojen lattioiden peruspesuja sekä pölynpoistoja, mikäli niitä ei ole aiemmin suoritettu ajantasaisesti.

   

  Asetamme 1-2 siivoojaa päävastuullisiksi huolehtimaan tilojenne puhdistamisesta. Lisäksi perehdytämme 1-3 sijaistavaa siivoojaa. Kun henkilökuntamme vaihtuvuus on vähäistä, tiloissanne työskentelevät aina tutut ja luotettavat siivoojat.

   

  Siivouksen yhteydessä pyyhimme pölyt pöydiltä, ikkunalaudoilta, hyllyiltä ja muilta vastaavilta vapailta tasopinnoilta. Samalla pyyhimme pois vesiliukoiset tahrat valokatkaisijoilta sekä muilta kosketuspinnoilta. Tyhjennämme jäteastiat sovitulla tavalla ja puhdistamme matot sekä moppaamme lattiat. Siivoamme myös keittiöt, suihkut ja WC-tilat, joissa puhdistamme vesihanat, vesialtaat sekä muut kosteutta kestävät pinnat huolellisella harjauksella tarvittaessa. Lisäksi huolehdimme jätteistänne sovitulla tavalla. Edellä kuvatut työt ovat esimerkkityöohjeestamme, joka on räätälöitävissä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi.

   

  Tavanomaisesti asiakkaamme tilaavat toimistosiivouksen 1-2 kertaa viikossa, mutta yksilöimme siivoustaajuuden vastaamaan asiakkaan tarpeita. Toivomme saavamme käyttöömme vesipisteellä varustetun siivouskomeron tarvikkeidemme säilytystä ja siivouksen valmistelua varten. Asiakkaan pyynnöstä tuomme lisäveloituksesta roskasäkit, WC- ja käsipyyhepaperit, saippuat sekä muut tarvittavat kulutustuotteet.

   

  Toimistosiivouspalvelumme hinta määräytyy tarjouksen perusteella kohdekohtaisesti räätälöitynä.

  Toimitilasiivous

  Koulut, päiväkodit, liikuntakeskukset ja muut vastaavat toimitilasiivoukset ovat meille tuttuja siivoustyökohteita. Luovimme työssämme joustavasti aikataulutuksienne vaatimalla tavalla, ja otamme tilojenne loppukäyttäjien viihtyvyyden aina huomioon toiminnassamme.

  Lue lisää

  Suurista työkohteista tuotamme värikoodatut pohjapiirustukset sekä siivoustyöohjeet, joiden avulla työn toteutumista ja aikataulutusta on helppo ymmärtää. Tilojen puhtauden lähtötasosta riippuen suoritamme ennen sopimussiivouksen alkamista perusteellisen aloitussiivouksen, jonka tarkoituksena on parantaa tilojen käyttömukavuutta ja mahdollistaa vaaditun puhtaustason ylläpitäminen. Suosittelemme erityisesti toimitilojen lattioiden peruspesuja sekä pölynpoistoja, mikäli niitä ei ole aiemmin suoritettu ajantasaisesti.

   

  Asetamme 1-4 siivoojaa päävastuullisiksi huolehtimaan tilojenne puhdistamisesta. Lisäksi perehdytämme 1-3 sijaistavaa siivoojaa. Kun henkilökuntamme vaihtuvuus on vähäistä, tiloissanne työskentelevät aina tutut ja luotettavat siivoojat.

   

  Tavanomaisesti sovitun siivouksen yhteydessä pyyhimme pölyt pöydiltä, ikkunalaudoilta, hyllyiltä ja muilta vastaavilta vapailta tasopinnoilta. Samalla pyyhimme pois vesiliukoiset tahrat valokatkaisijoilta sekä muilta kosketuspinnoilta. Tyhjennämme jäteastiat sovitulla tavalla ja puhdistamme matot sekä moppaamme lattiat. Siivoamme myös keittiöt ja WC-tilat, joissa puhdistamme vesihanat, vesialtaat ja muut kosteutta kestävät pinnat huolellisella harjauksella tarvittaessa. Tehtävät työt ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden.

   

  Toivomme saavamme käyttöömme vesipisteellä varustetun siivouskomeron tarvikkeidemme säilytystä ja siivouksen valmistelua varten. Asiakkaan pyynnöstä tuomme lisäveloituksesta roskasäkit, WC- ja käsipyyhepaperit, saippuat sekä muut tarvittavat kulutustuotteet.

   

  Toimitilasiivouspalvelumme hinta määräytyy tarjouksen perusteella kohdekohtaisesti räätälöitynä.

  Lattioiden peruspesu sekä suojaus

  Ihanteellisissa olosuhteissa erilaisten tilojen lattiat pysyvät puhtaina ja hyväkuntoisina säännöllisen ylläpitosiivouksen turvin. Ajan kuluessa lattioihin kuitenkin helposti pinttyy vaikeasti lähtevää likaa, jota ei saada puhdistettua tavanomaisilla ylläpitosiivousmenetelmillä. Tämä on erityisen tyypillistä esimerkiksi porraskäytävissä sekä yritystiloissa. Lattiat pysyvät tasaisen puhtaina paremmin, kun niille suoritetaan tarpeen vaatiessa perusteellinen puhdistus eli peruspesu.

  Lue lisää

  Peruspesua tehdessä poistamme vanhat vahat ja muut suoja-aineet sekä suojaamme lattiat uudelleen lattiamateriaaleille sopivimmalla tavalla. Pesun jälkeen puhdistamme lattiat ja roiskeille altistuneet pinnat kemikaaleista, ja lisäämme lattioille tarvittavia suoja-aineita 1-2 kerrosta.

   

  Levitetty vahanpoistoaine tekee lattiat erittäin liukkaiksi, ja lattiasta liuennut vaha muodostaa pesuaineen kanssa hyvin voimakkaasti jähmettyvän nesteen. Tiloissa liikkumista tulee välttää työn aikana liukastumisvaaran ja pesuaineen leviämisen välttämiseksi. Tällöin myös varmistetaan, että lattioille ei jää pysyviä jälkiä, jotka aiheutuvat, mikäli tiloissa liikutaan vielä suoja-aineen kuivuessa. Kuivuminen kestää valitusta suoja-aineesta riippuen noin 2-15 minuuttia levitettyä kerrosta kohden.

   

  Perussiivouspalvelumme hinta määräytyy tarjouksen perusteella kohdekohtaisesti räätälöitynä.

  Sijaistukset

  Halki yrityksemme historian olemme säännöllisesti sijaistaneet siivoojia kouluissa, päiväkodeissa ja porrassiivouskohteissa. Sijaistustöiden luonteeseen kuuluu nopea toiminta ja mukautuvuus, joista kaikilla pitkäaikaisilla työntekijöillämme on kattavasti kokemusta.

   

  Siivoustyön ohjaus ja konsultointipalvelut

  Tarjoamme työyhteisöllistä opastusta siivoustyön suunnittelussa ja suorittamisessa esim. yksinyrittäjille tai työyhteisöille, jotka kaipaavat kokeneen kollegan näkemystä siivoustyöhön. Ohjaus voi olla tarpeen mukaan kertaluontoista, jaksottaista tai jatkuvaa, ja se voi sisältää esim. työvälineiden ja -menetelmien ja käytettävien siivousaineiden tarkistusta ja päivitystä, työtapojen ergonomista arviointia, materiaaliopetusta, tietyn kohteen siivousohjelman ja -järjestyksen suunnittelua tai jonkin erikoisemman kohteen siivousvaatimusten määrittelyä. Siivoustyön ohjaus on täysin räätälöitävissä tarpeen mukaan.

   

  Case Autismisäätiö

  Olemme useamman vuoden tehneet suunnittelu- ja ohjausyhteistyötä Autismisäätiön Helsingin Käpylän toimintakeskuksen kanssa käymällä kuukausittain ohjauskäynneillä toimipisteen oman siivoojan työtä tukemassa. Työ tehdään päivisin asiakkaiden läsnä ollessa, mikä osaltaan tekee siivoustyöstä vaativaa. Kohteessa on myös haasteellisia pintamateriaaleja, joiden hoitoon omaa siivoojaa on perehdytetty. Tilojen käyttö ja kalustus elää jatkuvasti, mikä on huomioitava myös siivouksessa. Välineet, aineet ja siivoustaajuudet on päivitetty ajan tasalle ja käynneillä huolehditaan, että tarvikkeita on riittävästi. Lisäksi olemme päässeet suunnittelemaan ja toteuttamaan taloon vuosittaiset perussiivoukset, jotka ovat yhdelle työntekijälle turhan raskaita.

  Siivousmitoitus eli työmäärälaskenta

  Siivousmitoitus on työmenetelmä- ja työaikatutkimukseen perustuvaa siivoustyön määrälaskentaa ohjelmistosovelluksen avulla. Olemme valinneet mitoitustyökaluksemme ATOPs-ohjelman sen läpinäkyvyyden ja monipuolisuuden takia.

  Lue lisää

  Mitä suurempi ja monipuolisempi siivottava kohde on kalusteiltaan ja pintamateriaaleiltaan, sen vaikeampaa on realistisesti arvioida siivoustyöhön tarvittavia resursseja. Kaikilla työntekijöillä ja tilaajilla ei ole aina valmiuksia tehdä tätä arviointia. Tällöin kannattaa teettää siivousmitoitus. Mitoitus palvelee tilaajaa edelleen, vaikka siivoustyöntekijä vaihtuu tai kohteen käyttötarkoitus tai siivoustarve muuttuu.

  Mitoitustyö alkaa, kun asiakas toimittaa meille mitoitettavan työkohteen pohjapiirustukset tai tilojen nimet käyttötarkoituksen mukaan sekä niiden neliömäärät. Konsulttimme tulee kohteeseenne kartoittamaan mitoitettavan siivousalueen yhdessä kohteen edustajien kanssa. Kartoituksessa käymme yhdessä läpi kohteessa käytetyt työvälineet ja -koneet, niiden mahdolliset uusimistarpeet sekä pohjapiirustuksen tai annettujen neliömäärien ajantasaisuuden. Samalla suunnittelemme alustavasti kohteessa käytettävien työmenetelmien toteuttamista sekä siivoustiheyttä.

   

  Itse laskenta tapahtuu toimistollamme. Työmäärälaskennan lopputuloksena saadaan selkeät ja toimivat työ- ja laatuohjeet työaikoineen sekä työn suorittajalle että työn teettäjälle. Pohjapiirustuksen perusteella tehty mitoitus tuottaa erilaisilla kriteereillä väritetyt pohjapiirustukset; siivoustaajuudet, työntekijän alueet, viikonpäivät, lattiamateriaalit yms. Työohjeen päivittäminen on hyvin helppoa, jos tiloissa tapahtuu siivoukseen vaikuttavia muutoksia. Työohjeet ovat saatavilla suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi ja viroksi joko yksinkertaisina tai yksityiskohtaisina. Ohjelma tuottaa myös erilaisia räätälöityjä raportteja muun muassa kustannuslaskennan tai kilpailutuksen tarpeisiin.

   

  Mitoituspalvelumme hinta määräytyy tarjouksen perusteella.

  R

  Mitä palveluun kuuluu

  • Veloitukseton kartoituskäynti (psl. mitoitus)
  • Henkilökohtainen suunnitelma
  • Koneet ja tavanomaiset puhdistusaineet
  R

  Kuinka se toimii

  • Kartoitamme tarpeet tarkasti
  • Suunnittelemme joustavasti
  • Toteutamme sovitusti ja tehokkaasti
  R

  Mitä voit odottaa

  • Helppoa yhteistyötä kanssamme
  • Vuosikymmenten ammattitaitoa joka tekemisessämme
  • Loistavaa lopputulosta!