Henkilöstömme

Hedelmällisen asiakaspalvelun kantavana tukipilarina toimii aina luotettava ja tekemiseensä sitoutunut työyhteisö.

Siksi pidämme työntekijöistämme yhtä hyvää huolta kuin asiakkaistamme.

Tämä takaa meille pitkäikäiset työsuhteet, jonka ansiosta tiloissanne työskentelevät aina tutut ja toiveenne tuntevat työntekijät.

Sirkku

Siivousteknikko, mitoituskonsultti 

Sirkku on yrityksemme perustaja ja luova siivoustaiteilija, joka syttyy ongelmanratkaisu-tilanteissa. Yli 40 vuoden monipuolinen kokemus siivousalan eri osa-alueilta tuo arvokasta tietoa, osaamista ja jatkuvuutta SP-Siivouksen toimintakulttuuriin.

 

Annu

Yrittäjä, toimitusjohtaja

Tradenomiopintojen jälkeen Annu teki kymmenisen vuotta uraa rahoitusalalla, mutta oli silloinkin mukana SP-Siivouksen toiminnassa ja on nyt iloksemme tuore toimitusjohtajamme.

Inka

Siivoustyönohjaaja, mitoituskonsultti

Inka on tehnyt siivoustyötä 15-vuotiaasta saakka. Matkan varrella taskuun on kertynyt muitakin kuin puhtausalan tutkintoja: mm. fysioterapeutti ja kiinteistösihteeri. Nopea ja tehokas moniosaaja, joka huolehtii lähinnä kotisiivousasiakkaistamme ja ohjaa sekä omia että asiakkaiden siivoojia.

 

Teemu

Laitoshuoltaja

Teemun siivousura alkoi jo kuudennella luokalla kesätöissä omaa koulua siivotessa, missä tuli myös mm. pidettyä esitelmiä mikrokuituvälineiden ominaisuuksista.  Siivoustöitä Teemu tekee monipuolisesti jokapaikanhöylänä keskittyen lähinnä porras- ja toimitilasiivouksiin sekä ikkunanpesuihin. Teemu on ystävällinen kuuntelijaluonne, joka tulee kaikkien kanssa toimeen.

Kati

Siivoustyönohjaaja 

Lähes 20 vuotta luotettavaa, itsenäistä ja ahkeraa osaamista SP-Siivouksessa. Kati on tuttu kasvo mm. vanhimmissa sopimussiivouskohteissamme.

Jani

Toimitilahuoltaja 

Jani on yrityksemme ikkunanpesuihme, jolla on yli kymmenen vuotta siivoustyötä SP-Siivouksessa täynnä.

Tommi

Toimitilahuoltaja

Jämäkkä tekijä, erinomainen oman työnsä johtaja. Loistava myös työparina.