Henkilöstömme

Hedelmällisen asiakaspalvelun kantavana tukipilarina toimii aina luotettava ja tekemiseensä sitoutunut työyhteisö.

Siksi pidämme työntekijöistämme yhtä hyvää huolta kuin asiakkaistamme.

Tämä takaa meille pitkäikäiset työsuhteet, jonka ansiosta tiloissanne työskentelevät aina tutut ja toiveenne tuntevat työntekijät.

Annu

Yrittäjä, toimitusjohtaja

  Annu on ollut mukana SP-Siivouksessa sekä siivous- että hallinnollisessa työssä lukioikäisestä asti. Sukupolvenvaihdoksen tullessa ajankohtaiseksi Annu päätti jättää kymmenvuotisen uransa rahoitusalalla ja siirtyä Inkan ja Teemun kanssa ja kannustamana perheyrityksen johtoon. Hallinnollisten töiden vastapainoksi Annu on edelleen aktiivisesti mukana myös siivoustyössä.

Inka

Siivoustyönohjaaja, mitoituskonsultti

Inka on tehnyt siivoustyötä 15-vuotiaasta saakka. Matkan varrella taskuun on kertynyt muitakin kuin puhtausalan tutkintoja: mm. fysioterapeutti ja kiinteistösihteeri. Nopea ja tehokas moniosaaja, joka huolehtii lähinnä kotisiivousasiakkaistamme ja ohjaa sekä omia että asiakkaiden siivoojia.

 

Teemu

Laitoshuoltaja

Teemun siivousura alkoi jo kuudennella luokalla kesätöissä omaa koulua siivotessa, missä tuli myös mm. pidettyä esitelmiä mikrokuituvälineiden ominaisuuksista.  Siivoustöitä Teemu tekee monipuolisesti jokapaikanhöylänä keskittyen lähinnä porras- ja toimitilasiivouksiin sekä ikkunanpesuihin. Teemu on ystävällinen kuuntelijaluonne, joka tulee kaikkien kanssa toimeen.

Kati

Siivoustyönohjaaja 

Yli 20 vuotta luotettavaa, itsenäistä ja ahkeraa osaamista SP-Siivouksessa. Kati on tuttu kasvo mm. vanhimmissa sopimussiivouskohteissamme.

Sirkku

Siivousteknikko, mitoituskonsultti 

Sirkku on yrityksemme perustaja ja luova siivoustaiteilija, joka syttyy ongelmanratkaisu-tilanteissa. Yli 40 vuoden monipuolinen kokemus siivousalan eri osa-alueilta tuo arvokasta tietoa, osaamista ja jatkuvuutta SP-Siivouksen toimintakulttuuriin.

 

Siiri

Toimitilahuoltaja

 Alihankkijamme Siiri on uusin tehopakkaus, joka on istunut porukkaamme erinomaisesti. Luotettava ja herttainen Siiri on pidetty sekä asiakkaiden että työkavereiden keskuudessa.

Jani

Toimitilahuoltaja 

Jani on yrityksemme ikkunanpesuihme, jolla on jo reilu 15 vuoden rupeama siivoustyötä SP-Siivouksessa takana.

Tommi

Toimitilahuoltaja

Jämäkkä tekijä, erinomainen oman työnsä johtaja. Loistava myös työparina.