Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://spsiivous.fi.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Kommentit

Emme kerää kommentteja sivuillemme.

Yhteydenottolomakkeet

Yhteydenottolomakkeella kerätään tätä lomaketta käyttävältä vierailijalta nimi, sähköpostiosoite sekä henkilön lähettämä viesti. Näitä tietoja kerätään, jotta voimme vastata meille osoitettuihin tiedusteluihin ja säilytetään mahdollisen asiakassuhteen ajan tai maksimissaan kuuden (6) kuukauden ajan viestin lähettämisestä.

Evästeet

Tämä verkkosivusto käyttää erilaisia ​​verkkoanalyysityökaluja (kuten Google Analytics, Google Captcha) ja muita mittaustyökaluja analysoidakseen, kuinka käyttäjät käyttävät sivustoa. Nämä työkalut käyttävät evästeitä, jotka ovat tietokoneellesi sijoitettuja tekstitiedostoja, Internet-lokitietojen ja vierailijoiden käyttäytymistietojen keräämiseksi nimettömässä muodossa. Evästeen luomat tiedot verkkosivuston käytöstäsi (IP-osoitteesi mukaan lukien) välitetään Googlelle ja joskus muille toimittajille. Tätä tietoa käytetään arvioimaan verkkosivustolla vierailevia käyttäjiä ja laatimaan tilastollisia raportteja verkkosivuston toiminnasta www.sp-siivous.fi -sivustolle.

Sinulla on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä evästeet muuttamalla selaimesi asetuksia. Evästeiden hylkääminen saattaa vaikuttaa käyttökokemukseesi sivustolla vieraillessasi.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Tämä verkkosivusto käyttää erilaisia ​​verkkoanalyysityökaluja ja muita mittaustyökaluja analysoidakseen, kuinka käyttäjät käyttävät sivustoa.

Sivuilla on käytössä seuraavat analytiikka- ja turvallisuustyökalut:

Google reCAPTCHA

Palvelu jonka tarkoituksena on erottaa ihmiset ja botit toisistaan, sekä estää sivuston haitallinen käyttö. Lisätietoja Google reCAPTCHAn tietosuojakäytännöistä osoitteessa https://policies.google.com/?hl=fi

Wordfence

Tietoturvapalvelu jonka tarkoituksena on suojata sivustoa ja sen käyttäjiä haitallisilta hyökkäyksiltä. Lisätietoja Wordfence -sovelluksesta löydät kehittäjän Defiant Inc:n verkkosivuilta osoitteesta https://www.wordfence.com/privacy-policy/ sekä https://www.wordfence.com/terms-of-use/

Google Analytics

Käytämme myös Googlea, kolmannen osapuolen analytiikan tarjoajaa, kerätäksemme tietoja palveluiden käytöstä ja palveluiden käyttäjistä, mukaan lukien väestötiedot ja kiinnostuksen tasotiedot. Google käyttää evästeitä kerätäkseen väestötietoja ja kiinnostuksen tasoa koskevia tietoja sekä käyttöä koskevia tietoja palveluita käyttäviltä kävijöiltä, ​​mukaan lukien tiedot sivuista, joilta käyttäjät saapuvat palveluihin ja poistuvat niistä, sekä mitä sivuja käyttäjät näkevät palveluissa, vietetyn ajan, selaimen, käyttöjärjestelmän ja IP-osoitteen. Evästeiden avulla Google voi tunnistaa käyttäjän, kun käyttäjä käy palveluissa ja kun käyttäjä käy muilla verkkosivustoilla. Google käyttää palveluista ja muilta verkkosivustoilta keräämiään tietoja jakaakseen kanssamme ja muiden verkkosivustojen ylläpitäjien kanssa tietoja käyttäjistä, mukaan lukien ikäryhmä, sukupuoli, maantieteelliset alueet, yleiset edut ja tiedot laitteista, joita käytetään verkkosivustojen vierailuun ja tuotteiden hankkimiseen. Emme linkitä Googlelta saamiamme tietoja mihinkään henkilökohtaisesti tunnistettaviin tietoihisi. Lisätietoja Googlen evästeiden käytöstä sekä tietojen keruusta ja käytöstä on nähtävillä Googlen tietosuojakäytännössä joka on saatavilla osoitteessa https://policies.google.com/privacy?hl=fi. Jos haluat luopua Google Analytics -seurannasta, hanki Google Analyticsin opt-out -selaimen lisäosa joka on saatavana osoitteessa https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Kenelle jaamme tietosi

Emme jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille muuten kuin yllä mainituin tavoin verkkosivuston analytiikkaan liittyvien palveluntarjoajien kanssa. Kaikki jaettava tieto on anonymisoitua ja henkilökohtaisiin tietoihin on pääsy vain yrityksen työntekijöillä sekä tarpeen vaatiessa verkkosivuston ylläpitäjällä.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Säilytämme tietoa niin kauan kuin on tarpeellista asiakassuhteen luomisen ja ylläpidon kannalta. Kun mahdollinen asiakassuhde päättyy, tiedot poistetaan järjestelmistämme.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta. Toistaiseksi sivusto ei kerää ollenkaan kommentteja.

Omat yhteystietosi

Lisätiedot

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Pidämme suuressa arvossa henkilötietojen yksityisyyttä sekä turvallisuutta, jonka takia emme käsittele näitä tietoja mikäli siihen ei asiakassuhteen hoitamisen kannalta ole pakottavaa tarvetta. Tietoja käsittelee ainoastaan asiakassuhteeseen liittyvä henkilö jolla on tarve käsitellä tietoja. Tietoja käsitellessä pidämme huolen yleisistä tietoturvallisuuteen liittyvistä seikoista sekä huolellisuudesta. Tämän lisäksi verkkosivustomme sekä tietokantamme ovat vahvasti suojatut erilaisin tietoteknisin ratkaisuin.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Mahdollisen tietomurron sattuessa ilmoitamme asiasta mahdollisimman pian asiaan liittyville viranomaisille, mm. Poliisille sekä tietosuojavaltuutetulle, mikäli on syytä epäillä että tietomurron kohteena on ollut asiakkaidemme tietoja. Tämän lisäksi ilmoitamme henkilökohtaisesti niille henkilöille, joiden tiedot ovat saattaneet vaarantua.

Kolmannet osapuolet, joilta saamme henkilötietoa