Tietoa yrityksestä - Siivouspalvelut - Mitoitus- ja konsultointipalvelut - Korkean paikan työt - Mercedes -imurit - Henkilökunta - Yhteystiedot - Termistöä - Asiakastyytyväisyyskysely
Olemme pääkaupunkiseudulla ja Sipoossa toimiva ammattitaitoinen ja
luotettava siivousalan perheyritys. Pitkän yritystoiminnan salaisuus ja samalla edelleen tärkein tavoitteemme on asiakastyytyväisyys.

Yli kolmen vuosikymmenen kokemuksella tarjoamme monipuolisia siivouspalveluita yrityksille ja kotitalouksille sekä julkisen hallinnon eri osa-alueille, kuten kouluille, palvelutaloille yms. Teemme kaikki siivousalaan liittyvät työt, sopimus- ja perussiivoukset
ikkunanpesuineen ja -vahauksineen.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös korkeiden kohteiden nostin- ja köysitekniikalla tehtävät siivoustyöt sekä siivousmitoitus ja -konsultointipalvelut. Mitoituksessa käytämme läpinäkyvän ATOP-ohjelman uusinta versiota kuvankäsittelyineen. Omat kohteemme on luonnollisesti mitoitettu mm. kustannuslaskennan tarpeisiin. Teemme mitoituskonsultointia myös muille yksiköille ja laitoksille.

Olemme usean vuoden ajan toimineet Edupolin kanssa yhteistyössä oppisopimuskoulutusyrityksenä. Meillä on valmiudet oppisopimuskouluttaa henkilöstöämme esim. siivousteknikoiksi. Henkilökuntamme on pääosin toimitilahuoltajakoulutuksen ammattitutkinnon suorittaneita tai sitä parhaillaan suorittavia ammattilaisia. Henkilökunnan vaihtuvuus yrityksessämme on erittäin pieni. Koulutus takaa sen, että työt tehdään teknisesti oikein, ja pieni vaihtuvuus sen, että kohteeseen ei tarvitse lähettää aina uutta ihmistä perehdytettäväksi. Käytettävät siivousmenetelmät, koneet, puhdistus- ja suoja-aineet sekä välineet ovat aina kohteisiin ja pintamateriaaleihin sopivia ja sisältyvät sopimushintoihimme.

Molemminpuolinen luottamus on kova haaste, mutta se on aina ollut tavoitteemme, sillä vain sitä kautta asiakastyytyväisyys on taattu. Avoimuus, rehellisyys ja vastuun kantaminen tekemisissämme lienee syynä siihen, että yrityksemme ensimmäiset, yli 20 vuotta sitten solmitut siivoussopimukset ovat voimassa ja kehittyvät edelleen.

Kiinnostuitko? Lähetä tarjous-/yhteydenottopyyntö tai työpaikkahakemus Yhteystiedot-sivulta.

Tulemme paikan päälle käymään yhdessä läpi kohteesi erityispiirteet sekä siivouksen ongelmakohdat ja teemme kilpailukykyisen tarjouksen. Mikäli et löydä sivuiltamme haluamaasi tietoa, lähetä rohkeasti sähköpostia meille. Täytäthän kaikki kentät huolellisesti, niin otamme yhteyttä ensi tilassa.

Korkein luottoluokitus Spsiivous - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Luotettava kumppani


Tietoa yrityksestä

Case
Myrttitie
SP-Siivouksen tarina alkoi Myrttitieltä 1.9.1988.

Kyseiset kiinteistöt ovat edelleen siivouskohteitamme.

info(at)spsiivous.fi - Rekisteriseloste - © Pääkaupunkiseudun SP-Siivous Oy 2018