Tietoa yrityksestä - Siivouspalvelut - Mitoitus- ja konsultointipalvelut - Korkean paikan työt - Mercedes -imurit - Henkilökunta - Yhteystiedot - Termistöä - Asiakastyytyväisyyskysely
ATOP siivousmitoitus
Siivousmitoitus on työmenetelmä- ja työaikatutkimukseen perustuvaa siivoustyön määrälaskentaa joko käsin laskemalla tai ohjelmistosovelluksen avulla. Olemme valinneet mitoitustyökaluksemme ATOPs-ohjelman sen läpinäkyvyyden ja monipuolisuuden takia.

Mitä suurempi ja monipuolisempi siivottava kohde on esim. kalusteiltaan ja pintamateriaaleiltaan, sen vaikeampaa on realistisesti arvioida siivoustyöhön tarvittavia resursseja. Kaikilla työn tekijöillä ja tilaajilla ei ole aina valmiuksia tehdä tätä arviointia. Tällöin kannattaa teettää siivousmitoitus. Mitoitus palvelee tilaajaa edelleen vaikka siivoustyön tekijä vaihtuu tai kohteen käyttötarkoitus tai siivoustarve muuttuu tms.

Konsulttimme tulee kohteeseenne kartoittamaan mitoitettavan siivousalueen yhdessä kohteen edustajien (oma siivooja, maksaja ym. henkilökunnan edustajat) kanssa ja tämän pohjalta mitoitetaan vaihtoehtoja sille, mitä menetelmiä, välineitä ja koneita kohteeseen kannattaa valita. Vaihtoehdoista valitaan hinnaltaan ja käyttömukavuudeltaan sopivimmat. Lopputuloksena saadaan selkeät ja toimivat työohjeet työaikoineen sekä työn suorittajalle että työn teettäjälle, samoin laatuohjeet. Ohjelma tuottaa myös erilaisia räätälöityjä raportteja mm. kustannuslaskennan tai kilpailutuksen tarpeisiin. Työohjeen muuttaminen on hyvin helppoa jos jokin osa-alue muuttuu (tilaan lisätään kalusteita, materiaaleja muutetaan tai tilan käyttötarkoitus muuttuu). Työohjeet ovat saatavilla useilla kielillä (suomi, ruotsi, englanti, venäjä, viro).

Muu suunnittelu
Tarpeen mukaan laadimme myös esim. jätehuolto- ja kierrätysohjelman kohteeseenne ja toteutamme vaadittavat ratkaisut. Kysy myös johtosieppareita yms. pölyä vähentäviä ratkaisuja. 
Mitoitus
ATOPs-ohjelmalla tehty siivousmitoitus

info(at)spsiivous.fi - Rekisteriseloste - © Pääkaupunkiseudun SP-Siivous Oy 2018